Våra Husvagnar

För oss på Fribergs Fritidscenter är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss, därför är vi noggranna när vi väljer våra leverantörer. Vi har därför valt att sälja husvagnar från de ledande producenterna av mobila hem i Europa, Knaus, Weinsberg och Tabbert.

Knaus

Knaus

Knaus har med sina 50 år en gedigen erfarenhet av husvagnstillverkning. Med de tre främsta modellserierna Sport, Südwind och Exclusive har Knaus ett fast grepp om marknaden där Südwind är en av Europas mest populära modeller. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Visa modeller från Knaus
Weinsberg

Weinsberg

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart och gör skäl för detsamma. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man kompletta semestervagnar till mycket attraktiva priser. Enkla men smarta koncept. Med CaraOne får man helt klart för sig att camping är och ska vara kul!

Visa modeller från Weinsberg
Tabbert

Tabbert

Tradition, krav och kvalitet är av högsta prioritet för denna tyska husvagnstillverkare. Med mer än 50 års erfarenhet sätter Tabbert standard bland premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material, form och funktion. Tabbert husvagnar är som sina kunder: distingerade och krävande.

Visa modeller från Tabbert