Vår i Igelstorp!

Vi börjar att känna en doft av vår i Igelstorp
Årets nyheter smyger in i butiken sakta men säkert. I år råder vi våra kunder att vara ute i god tid då det är lite trassligt i världen just nu med leveranser och tillverkning. Det är oftast lugnast i butiken efter kl 16 på vardagar. 
Vi följer givetvis de rekommendationer och utvecklingen vad det gäller Covid-19. Och vi ser gärna att du håller avstånd och god handhygien när du besöker oss. Handsprit finns lite varstans hos oss. Vi måste vara rädda om varandra!
Har du några funderingar så är det bara att slå oss en signal eller skicka ett mail.

Fler nyheter:

 • Vår i Igelstorp!

  Vi börjar att känna en doft av vår i Igelstorp Årets nyheter smyger in i butiken sakta men säkert. I år råder vi våra… Läs mer »

 • Lördag och söndag 9-10 Januari

  Välkommen till oss i helgen! Vi har stora luftiga lokaler och nya fordon att kika på både inom och utomhus. Vill du komma hit… Läs mer »

 • Jul och Nyår

  I år stänger vi för lite ledighet torsdag den 17 december klockan 12.00 Sedan öppnar vi åter för Nystart av året helgen vecka 1… Läs mer »

 • Öppettider

  Vill Ni  komma hit och titta på en husvagn eller husbil och Ni av en eller annan anledning har svårt att komma till oss under… Läs mer »

 • Butiken

  I våran butik hittar du det mesta du behöver. Alltifrån Grillar, Bord, Stolar, Kastruller och Mattor till Vattenkranar, Lampglas, Takluckor och Gasolslangar. Har vi… Läs mer »