Stor husbil för hela familjen

Äntligen är det sommar igen! Letar du en stor husbil som får plats med hela familjen? Husbilar erbjuder en unik frihet att utforska världen utan att förlora bekvämligheten och tryggheten som ett hem ger. För många är det en livsstil som kombinerar flexibiliteten av spontana äventyr med det rogivande i att ha ett välkänt utrymme att återvända till varje kväll. Varje ny destination erbjuder en ny utsikt att vakna till. Samtidigt har du alltid ditt kompakta, men fullt utrustade, kök och sovrum nära till hands, vilket gör varje måltid och varje natt så bekväm som du vill. 

 

Stora husbilar & modeller

Stora husbilar är idealiska för familjer och grupper som vill resa bekvämt och ha gott om utrymme. Några populära modeller inkluderar:

  1. CI Magis 84 XT: En halvintegrerad husbil som erbjuder flexibilitet med en höjbädd över sittgruppen, bekväma enkelsängar bak och en fullt utrustad köksdel. Dess moderna interiör samt praktiska förvaringsutrymmen gör den till ett utmärkt val för familjer.
  2. Weinsberg CaraSuite 700 ME: Den här halvintegrerade modellen har en höjbädd och två enkelsängar bak, vilket ger plats för en större familj. Med ett funktionellt kök, ett rymligt badrum samt en bekväm sittgrupp, är den perfekt för längre resor.
  3. Roller Team Kronos 265 TL: Med en modern design och en nedfällbar säng över sittgruppen, ger denna halvintegrerade husbil flexibel sovplats för upp till fem personer. Ett stort garage bak ger gott om förvaring.
  4. Sunlight A70: En alkovhusbil med sovplatser för upp till sex personer, inklusive en stor alkovsäng, våningssängar bak och en ombyggbar sittgrupp. Det välutrustade köket samt badrummet med separat dusch gör resan bekväm.

 

CI magis 84 XT

En halvintegrerad husbil med smart planlösning och mycket utrymme för större familjer. Den har en generös sittgrupp, ett modernt kök och flera sovplatser, inklusive en höjbädd och bekväma enkelsängar. God förvaring samt en välplanerad badrumssektion kompletterar upplevelsen.

CI magis 84 XT stor husbil

 

Weinsberg Carasuite 700 ME

Den här modellen har en halvintegrerad design med en rymlig höjbädd som ger extra sovplatser. Sittgruppen är rymlig, och den välutrustade köksdelen gör det enkelt att förbereda måltider. Badrummet är bekvämt, samt extra förvaringsutrymmen säkerställer att alla nödvändiga saker kan tas med.

Weinsberg Carasuite 700 ME stor husbil

 

Roller Team Kronos 265 TL

Halvintegrerad husbil som kombinerar modern design och bekvämlighet. Sovplats för upp till fem, rymligt kök och stort bakre garage gör den perfekt för familjer som söker ett smidigt samt lyxigt äventyr på vägen.

Roller Team Kronos 265 TL stor husbil

Sunlight A 70

Rymlig alkovhusbil med sovplatser för sex personer, fullt utrustat kök, stort bakre garage och praktiskt badrum. Perfekt för familjer som söker bekväma och äventyrliga resor.

Sunlight A 70

Letar du efter en stor husbil?

Vi har alltid ett brett demosortiment för visning för att du som kund skall kunna hitta det som passar just dig. Är du på jakt efter en stor husbil? I vårt lager hittar du allt från nästan nya fordon till lite äldre för dig som vill uppleva friheten till ett lite lägre pris. Oavsett om du just börjat fundera på mobilt boende eller om du är en rutinerad campare kan du vara säker på att få den information du behöver vid ett besök hos oss.

Logo Tivala

Demo-utförsäljning!

Gäller våra husvagnar från Dethleffs, Weinsberg och Knaus.