Campingtillbehör som gör livet lättare

Ska du ut på husvagns- eller husbilssemester i sommar? När det är dags för semestern är det många som har svårt att begränsa sina liv ner i ett par få väskor. Det är lätt att man packar för mycket eller för lite. Oftast kommer vi även under resans gång på att vi missat att ta med oss något. För att göra ditt liv lite lättare har vi listat våra bästa campingtillbehör för att göra ditt liv lite lättare. 

 

Kylboxen

Har du ingen kylbox? Då måste du köpa en. Kylboxen är perfekt på sommarens varma dagar och håller drycker och mat svala, även under de varmaste dagarna. Dem är perfekta för spontana picknickar och utflykter.  Ta med den till stranden och fyll den med allt du behöver. Välj en modell som är tillräckligt stor för att rymma alla nödvändigheter men samtidigt kompakt nog för enkel transport. Många kylboxar har isolerade lock och väggar för att hålla kylan kvar längre.

 

Mygg- och insektsskydd

Under sommaren är det återigen säsong för myggen. Vi glömmer det gärna varje år och myggbetten blir en jobbig påminnelse på semestern. Genom att köpa myggnät för dörrar och fönster håller du insekter ute samtidigt som frisk luft får strömma in. En insektsspray eller fällor kan också vara användbara för att hålla campingplatsen fri från besvärande kryp.

 

Solcellsbelysning

Solcellsdrivna lampor är praktiska för att lysa upp runt campingplatsen på kvällen utan att slösa batteri. De är miljövänliga och kräver ingen extern strömförsörjning. Eftersom de omvandlar solenergi till elektricitet under dagen och lagrar det i batterier, kan de sedan lysa upp på natten utan att förbruka ytterligare resurser.

 

Bärbara ficklampor eller pannlampor

Oavsett om du fricampar ute i skogen eller står på en ställplats är det smidigt att ha en bärbar ficklampa eller pannlampa. Får du problem och behöver stanna på sidan av vägen en mörk natt. Kanske letar du bara efter toaletten på ställplatsen? Att ha med sig en ficklampa är otroligt smidigt.

 

Kortleken

Oavsett om du sitter själv medans barnen är på lekplatsen eller umgås med dina vänner är kortleken det ultimata campingtillbehöret. Det ger underhållning till hela familjen både under regniga och soliga dagar. Dessutom tar korleken nästan ingen plats i bagaget, så det är ett enkelt sätt att packa extra underhållning utan att belasta packningen. Det är en rolig aktivitet för både barn och vuxna, och bidrar till att samla gruppen för några gemensamma stunder av skratt och samarbete.

 

Andra smarta campingtillbehör:

Här listar vi 10 smarta campingtillbehör att ta med i packlistan:

  1. Hopfällbart campingbord: Ett litet, hopfällbart bord är perfekt för måltider, kortspel och förberedelser vid campingplatsen.
  2. Multiverktyg: Innehåller flera funktioner som kniv, tång, skruvmejsel och andra verktyg för enkla reparationer och justeringar.
  3. Hopfällbar spade: Användbar för att gräva eldgropar eller avloppskanaler vid behov.
  4. Vattendunk med krantapp: En dunk med kran är perfekt för att hämta, förvara och använda vatten.
  5. Första hjälpen-kit: Ett välutrustat kit med plåster, antiseptisk lösning, smärtstillande medel och andra medicinska förnödenheter.
  6. Brandsläckare: En kompakt brandsläckare kan vara en livräddare vid oväntade eldsvådor, särskilt nära campingutrustning.
  7. Tändstålsats: Ett hållbart tändstål hjälper till att göra upp eld även under fuktiga förhållanden.
  8. Portabel tvättlina: Lätt att sätta upp mellan träd eller stolpar för att torka handdukar, kläder eller annan utrustning.
  9. Portabel bluetooth-högtalare: För att lyssna på musik eller ljudböcker i god kvalitet utan att behöva eluttag.
  10. Elektronisk kompass/GPS: Ett kompakt navigationsverktyg för att hitta rätt på vandringar eller utflykter.

Behöver du campingtillbehör?

I vår butik kan du hitta ett brett urval av campintillbehör som gör fritidslivet både roligare och enklare. Vi har mängder av produkter från leverantörer som Kama Fritid, Holiday Fritid, DCT, Transport Trading m fl. Skulle du inte hitta det du söker i butiken så beställer vi hem med snabb leverans. Söker du reservdelar till din husvagn, husbil eller släpkärra så hjälper vi självklart till med detta också. Klicka här för att komma till vår butikssida.

Logo Tivala