Om Oss

Vår historia tar sin början år 1987 då Bengt startade Bengts Husvagnsservice. Han hade då varit verkstadschef på Skövde Husvagnar sedan 1975. Verksamheten togs över av sonen Peter år 1990 och drivs i nuvarande lokaler sedan 1994. Tills nyligen under namnet Bengts Husvagnar. Hösten 2017  (samma år som vi fyllde 30 år !) bytte vi namn till Fribergs Fritidscenter.

Vi säljer nya husvagnar från Knaus, Weinsberg ,Tabbert  och Dethleffs samt husbilar från Ci ,Weinsberg, Dethleffs och Sunlight. Givetvis har vi ett välfyllt lager med begagnade fordon. Vi har även en välsorterad tillbehörsbutik.

Verkstaden hos Fribergs Fritidscenter är sedan en tid tillbaka ett eget bolag vid namn Fritidsservice i Skövde AB. Martin Björklund äger och driver företaget och till sin hjälp har han Nicklas, Mikael och Fredrik. Alltså samma trevliga och kunniga personer som ni mötte i verkstaden tidigare, men nu under nytt namn.

Vi levererar frihet på hjul till kunder som värdesätter service, bemötande och kunskap. Testa oss du också!

Personal

 • Peter Friberg

  VD/Säljare/Butik (Fritidscenter) peter@fribergsfritid.se

  Peter tog över verksamheten av sin far Bengt år 1990. Som ägare är han involverad i det mesta som rör företaget. Han jobbar idag mest med försäljning och administration, men bli inte förvånad om du någon gång finner honom under en husbil eller på taket på en husvagn. Han är nämligen förtjust i det mesta som rör teknik och hjälper gärna till där han behövs. Det är Peter som styr skutan framåt och han räds inte att ta beslut som för företaget en positiv riktning. På fritiden jobbar han med huset och försöker uppfostra två tonårsdöttrar och en bulldogg som heter Knutte. Om han är chef även hemma är oklart..

 • Fredrik Nilsson

  Säljare/Inköp/Butik (Fritidscenter) fredrik@fribergsfritid.se

  Fredrik är ett välkänt ansikte för många. Ett energiknippe som vi egentligen har svårt att ge bara en titel. Han säljer fordon och exponerar våra fordon bland mycket annat. Men eftersom en mer rättvisande titel blir alldeles för lång så får han nöja sig med "säljare".

 • Anders Bergqvist

  Säljare/Butik (Fritidscenter) anders@fribergsfritid.se

  Våran nyaste medarbetare kommer från ett antal år (32!!) som säljare i bilbranchen. Han är bosatt i metropolen Igelstorp med familj och hunden Liza. Camping ligger honom varmt om hjärtat så våra kunder kommer bli väl omhändertagna av Anders.

 • Nicklas Mollberg

  Nicklas Mollberg

  Servicetekniker (Fritidscenter)

  En glad man med många års erfarenhet av husvagnar och husbilar. När du ringer eller besöker verkstaden så hjälper Nicklas dig hitta rätt åtgärd och tid för det du vill ha utfört. Han är också ett viktigt bollplank för de övriga i verksamheten, kluriga lösningar på olika problem är en av hans specialiteter.
  På fritiden jobbar han..fast då med egna projekt i sin egen verkstad. Om han inte lirar rockabilly med sitt band Rockin´Boys. Har en ohälsosam kärlek till korv i bröd (han delar denna med Martin).

 • Javad Ahmadi

  Servicetekniker (Fritidscenter)

  Javad är det senaste tillskottet i Fribergs familjen och vår service tekniker. Han axlar ansvaret för att säkerställa att våra produkter och tjänster når våra kunder i toppskick. Han tar hand om allt från rekonditionering till leveranser och är med andra ord våran klippa!

Om oss