Våra Husvagnar

För oss på Fribergs Fritidscenter är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss, därför är vi noggranna när vi väljer våra leverantörer. Vi har därför valt att sälja husvagnar från de ledande producenterna av mobila hem i Europa, Knaus, Weinsberg och Tabbert.

Knaus

Knaus

I över 50 år har Knaus skapat oförglömliga semesterögonblick, tack vare erfarenhet, hantverkskunnande och gränslös passion. Med innovativt nytänkande tilltalar Knaus en bred målgrupp med det variationsrika programmet.

Visa modeller från Knaus
Weinsberg

Weinsberg

Weinsbergs CaraOne finns i längder från 390 till 750. CaraOne är robust och smart, med upp till 8 sovplatser finns det gott om utrymme för hela familjen. Med CaraOne får man helt klart för sig att camping är och ska vara kul! För modellåret 2021 presenterar vi stolt nya CaraCito, den första hela elektriska husvagnen!

Visa modeller från Weinsberg
Tabbert

Tabbert

Tradition, krav och kvalitet är av högsta prioritet för denna tyska husvagnstillverkare. Med mer än 50 års erfarenhet sätter Tabbert standard bland premiumhusvagnar med absolut högsta krav på material, form och funktion. Tabbert husvagnar är som sina kunder: distingerade och krävande.

Visa modeller från Tabbert
T@B

T@B

Med sin enkla och tuffa design är t@b svår att motstå. T@b är känd för sitt karakteristiska teardrop-utseende, vilket ger dem ett distinkt utseende på vägarna. Trots den lilla storleken erbjuder de ofta bekvämligheter som kök, sovutrymmen och badrum, vilket gör dem till ett utmärkt val för resenärer som vill ha en balans mellan komfort och portabilitet.

Visa modeller från T@B
Dethleffs

Dethleffs

Det är så härligt att resa – att vara påväg. Att upptäcka nya delar av världen, träffa nya vänner och vara tillsammans med familjen. Att helt enkelt njuta av de små sakerna i livet. Med Dethleffs husvagnar blir sådana upplevelser extra speciella. Upptäck vad det innebär att resa med en Dethleffs husvagn. Nu kör vi.

Visa modeller från Dethleffs