Våra Husbilar

Upptäck friheten med våra husbilar! Är du redo att utforska världen på dina villkor? Drömmer du om att vakna upp till fantastiska natursköna vyer, med komfort oavsett var du är, och skapa oförglömliga minnen med dina nära och kära? Från avlägsna bergslandskap till idylliska stränder och charmiga småstäder, tar våra husbilar dig dit du vill.

För oss på Fribergs Fritidscenter är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss, därför har vi noggrant valt ut våra leverantörer. Vi har därför valt att sälja husbilar från de ledande producenterna av mobila hem i Europa, Ci, Roller Team, Dethleffs, Sunlight och Weinsberg.

CI

CI

Caravans International (CI) tillverkas i Italien och tillhör den franska koncernen Trigano Group. Fabrikerna finns i Toscana och produkterna präglas av italiensk hantverksanda med avancerad teknologi och modern design som främsta kännetecken. CI har även en stark närvaro över hela Europa med sitt imponerande servicenätverk. Med över 200 servicepunkter runt om i kontinenten kan ägare av CI-husvagnar och husbilar känna sig trygga i att de kommer att få den nödvändiga supporten och underhållet oavsett var de befinner sig.

Visa modeller från CI
Weinsberg

Weinsberg

Weinsberg vilar på begreppen enkelt, klokt och smart. Med inriktning på en yngre målgrupp tillverkar man moderna husbilar till mycket attraktiva priser. Weinsberg finns som campingbil, halvintegrerad samt alkov. Denna mångfald av alternativ möjliggör att kunderna kan välja den som bäst passar deras behov och preferenser. Varje modell har sina unika fördelar, inklusive olika sovutrymmen och smarta utrymmesarrangemang för att rymma flera olika familjestorlekar.

Visa modeller från Weinsberg
Roller Team

Roller Team

Roller Team är ett ungt varumärke i franska Trigano Group och har snabbt gjort sig ett namn i hela Europa och ledande i Italien. Märket har alltid varit banbrytande vad gäller nya lösningar till en teknologiskt avancerad produkt. Detta har gjort det möjligt för dem att erbjuda smarta fritidsfordon som är i framkant när det gäller funktioner och användarvänlighet. Roller Team återspeglar den italienska designens personlighet. Det skickliga valet av material och omsorgen om varje liten detalj för att uppleva de mest njutningsfulla atmosfärerna under resan.

Visa modeller från Roller Team
Dethleffs

Dethleffs

Dethleffs husbilar är kända för högsta kvalitet, förstklassigt utförande och individuell utrustning, vilket gör dem perfekta för flera olika semestrar och resor. Dessa tyska fordon erbjuder en bekväm och pålitlig lösning för allt från sommarsemestrar till vintercamping, resor i bergslandskapet, vid vattnet, i staden och även för de som drömmer om att resa runt i hela världen. Dethleffs husbilar har välisolerade interiörer som passar för både kalla vinterdagar och varma sommardagar. De är utrustade med kraftfulla motorer och har utdragbara markiser för skuggade utrymmen. Dessutom erbjuder de flexibilitet för vattensporter vid sjöar eller havet och har moderna funktioner som backkameror för stadsparkeringskomfort.

Visa modeller från Dethleffs
Sunlight

Sunlight

Sedan sin lansering år 2004 har Sunlight varit synonymt med tillförlitlighet, mångsidighet och högkvalitativa husbilar. Deras fordon är inte bara en praktiskt transportlösning på vägarna, utan de utgör även det mest behagliga sättet att ha sitt hem med sig under resan. Med en Sunlight-husbil får du inte bara frihet att utforska världen, utan även en perfekt bas för äventyr, sport och naturens skönhet. Sunlight har satsat på generösa layouts och ett brett sortiment av husbilar för att passa olika behov och preferenser - så att du kan dela dina bästa ögonblick med dina nära och kära. De mest minnesvärda upplevelserna är de som delas med andra.

Visa modeller från Sunlight