Världens största husbil

Världens största husbil är ”The Heat” en gigantisk och lyxig husbil specialgjord till en av världens kändaste personer – Will Smith. Den byggdes för att Will Smith skulle ha en bekväm upplevelse under filminspelningarna. Med en bredd på 18 meter och höjd på 4 meter, är husvagnen mer än bekväm. Den här husbilen är inte bara ett transportmedel; den är ett komplett hem med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

”The Heat” är en av de mest omtalade och fascinerande husbilarna i världen. Husbilen är byggd av Anderson Mobile Estate som skapar gigantiska husbilar till celebriteter. Den här husbilen är specialdesignad för Will Smith och hans familj och har blivit ett flytande palats på hjul. Husbilen är inte bara ett transportmedel; den är ett komplett hem med alla bekvämligheter du kan tänka dig.

Nypriset för var omkring 25 miljoner kronor. Från början specialbyggdes den till Hollywood-stjärnan Will Smith som använde den under flera filminspelningar, bland annat Ali, Men in Black III, and The Pursuit of Happiness. Will Smith har sedan något år tillbaka sålt tillbaka husbilen till byggaren Anderson Mobile Estate. Nu står den 30 ton tunga husbilen i en park i Austin, Texas, och man hyr ut den till välbärgade hyresgäster som vill leva som Will Smith. Däremot är det inte billigt: en natt kostar ca 90 000 kronor.

Maximal komfort

Med en längd på omkring 18 meter och en höjd på cirka 4 meter är det en riktig jätte på vägarna. Husbilen har en väldigt kraftfull motor som ger tillräckligt med kraft för att förflytta dess imponerande vikt. Husbilen har även en speciell trailer med plats för Will Smiths favoritbilar och motorcyklar.

När man stiger in i husbilen möts man av en interiör som är full av lyx och bekvämlighet. Husbilen har ett rymligt vardagsrum med bekväma soffor och en stor platt-TV, ett komplett kök med toppmoderna apparater, flera sovrum med king-size-sängar, och naturligtvis, ett lyxigt badrum med en jacuzzi. Dessutom är inredningen är elegant och smakfullt utformad, och varje detalj har noggrant övervägts för att skapa en mysig atmosfär.

En bekväm upplevelse

Will Smiths husbil är full av den senaste teknologin för att säkerställa att resan är bekväm och underhållande. Den har ett avancerat ljud- och videosystem med 14 stycken platt-TV-skärmar, surroundljud och en uppkopplad underhållningsenhet. Dessutom finns det trådlöst internet ombord så att Smith och hans familj kan hålla sig uppkopplade när de reser. ”The Heat” är inte bara stor och lyxig, den är anpassad för Will Smiths specifika behov och smak. Husbilen har personliga detaljer och tillval som gör den ännu mer speciell. Allt från färgschemat till materialvalen är noggrant utvalda för att passa skådespelarens stil och preferenser.

Vill du ha världens största husbil?

Vi på Fribergs Fritidscenter har många års erfarenheter om husvagnar och husbilar. Hos oss kan du alltid komma in om du har några frågor eller funderingar. Vi hjälper alltid våra kunder under hela deras resa - från inköp till försäljning. Dessutom har vi alltid ett brett utbud av husbilar. Hos oss hittar du inte världens största husbil. Däremot har vi alltid flera stora husbilar som kan göra din resa mer bekväm.

Logo Tivala